Kaip padaryti „LinkedIn“ naujinimus nerodant to sraute

„LinkedIn“ įgyvendina veiklos srautą, leidžiantį jūsų ryšiams matyti jūsų naujausią veiklą svetainėje. Šie veiklos naujiniai įvyksta, kai keičiate savo užimtumo informaciją, švietimo informaciją ir asmenines svetaines, o naujiniai taip pat rodomi, kai ką nors įtraukiate į savo tinklą ar ką nors rekomenduojate. „LinkedIn“ privatumo valdikliai leidžia sustabdyti šių naujinių rodymą veiklos sklaidos kanale, taip pat leidžia paslėpti įvairių kategorijų vartotojų naujinius.

1

Prisijunkite prie savo „LinkedIn“ paskyros. Spustelėkite rodyklę žemyn kairėje savo vardo puslapio viršuje; tada spustelėkite „Nustatymai“.

2

Slinkite žemyn iki puslapio apačioje esančio skirtuko „Profilis“. Po antrašte „Privatumo valdikliai“ spustelėkite „Įjungti / išjungti savo veiklos transliacijas“.

3

Išvalykite žymės langelį „Praneškite žmonėms, kai pakeisite profilį, teikite rekomendacijas ar sekite įmones“ ir spustelėkite „Išsaugoti pakeitimus“. Dabar galite atnaujinti savo profilį jų nerodydami sraute.