Kaip ištrinti sinchronizuotas nuotraukas „iPhone“

„Apple iPhone“ suteikia galimybę fotografuoti skaitmenines nuotraukas naudojant įmontuotą įrenginio kamerą ir suteikia galimybę šias nuotraukas ištrinti rankiniu būdu, naudojant „iPhone“ valdiklius. Tačiau sinchronizuotų kadrų pašalinimas yra kita istorija. „IPhone“ naudoja „Apple“ sukurtą kompiuterių programinę įrangą, skirtą kompanijos mobiliesiems įrenginiams, kad būtų galima perkelti nuotraukas į „iPhone“ ir jas ištrinti. Konfigūruokite „iTunes“ sinchronizavimo nuostatas, kad pašalintumėte nuotraukas iš „iPhone“.

1

Prijunkite „iPhone“ prie kompiuterio ir paleiskite „iTunes“.

2

Spustelėkite „iPhone“ pavadinimą, pateiktą „Devices“ kairėje „iTunes“ pusėje.

3

Spustelėkite „Nuotraukos“ virš „iTunes“ centrinio skydelio. Sinchronizavimo parinktys rodomos centriniame skydelyje.

4

Spustelėkite išskleidžiamąjį lauką šalia „Sinchronizuoti nuotraukas iš“ ir pasirinkite šaltinį, kuriame yra nuotraukos, kurias norite ištrinti, pvz., Aplanką „Mano paveikslėliai“ arba „Photoshop Elements“.

5

Spustelėkite „Pasirinkti albumai“. Albumai, susieti su jūsų pasirinktu nuotraukų šaltiniu, rodomi žemiau.

6

Pašalinkite žymes šalia nuotraukų albumų, kuriuos norite ištrinti iš „iPhone“.

7

Apatiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Taikyti“.