Kaip nebendrinti „Google“ dokumento

„Google“ dokumentai yra „Google“ teikiama paslauga, leidžianti vartotojams kurti įvairius dokumentus internete. Kadangi šie dokumentai yra internete, vartotojai gali pasirinkti bendrinti juos su kitais vartotojais, suteikdami kitiems žmonėms galimybę peržiūrėti arba redaguoti dokumentus. Jei nuspręsite, kad nebenorite bendrinti dokumento su kitais vartotojais, galite pašalinti jų prieigą panaikindami „Google“ dokumento bendrinimą.

1

Atidarykite interneto naršyklę ir eikite į „Google“ dokumentus. Kai būsite paraginti, prisijunkite prie „Google“ paskyros.

2

Dokumentų sąraše spustelėkite dokumento, kurio nebendrinkite, pavadinimą.

3

Spustelėkite mėlyną mygtuką „Bendrinti“ viršutiniame dešiniajame dokumento kampe ir palaukite, kol bus įkeltas langas Bendrinimas.

4

Spustelėkite piktogramą „X“ šalia kiekvieno vartotojo, su kuriuo nebenorite bendrinti dokumento, kad pašalintumėte juos.

5

Norėdami panaikinti dokumento bendrinimą, lango apačioje spustelėkite mygtuką „Bendrinti ir išsaugoti“.